dilluns, 28 d’agost del 2017


Gràcies als companys i a les companyes

En aquesta entrada del bloc vull donar les gràcies a totes les persones que han compartit amb mi quest estiu d’autoaprenentatge, perquè entre tots i totes hem pogut finalitzat el curs (encara no m’atrevisc a dir amb èxit, però això esperem).

Han sigut moltes hores presencials, intensives, en les que sense el suport dels altres alumnes haguera sigut molt difícil passar el mes de juliol. Estàvem tan a prop del mar...  però sense veure’l. Tantes hores de camí, kilòmetres de carretera, esforçant-nos en traure profit d’aquelles classes que, moltes vegades, ens feien pensar: ¿que no estaríem millor estirats a la platja? 😊

Però sobretot, vull donar-vos les gràcies perquè en l’absència de professors per preguntar els nostres dubtes, hem col·laborat tots en aprendre allò de les TICS. Heu sigut un consol i heu compartit tot allò que esbrinàveu per fer més fàcil la construcció dels nostres blocs.

Espere tornar a veure-vos, ja com professors capacitats  :-D

Bona sort. Els vostres alumnes segur que la tindran, perquè contaran amb vosaltres com a mestres i professors qualificats.



Ricardo López Sánchez

PD. En realitat, aquesta entrada és només per ficar la dècima, que em faltava una heheheh :-D


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada