diumenge, 27 d’agost del 2017

Contingut de la pàgina



Contingut de la pàgina

En esta pàgina podeu trobar contingut per a l'assignatura de Lengua i Literatura de 2on de l'ESO, concretament per a la Unitat Didàctica dels Gèneres Dialogats: la Comunicació Oral.

A més d'una presentació de eixa unitat, podeu trobar material teòric i pràctic per aprendre el contingut que es demana. Hi han vídeos explicatius, però també en teniu uns jocs amb preguntes, a la pestanya d'avaluació, on podeu comprovar si heu après els conceptes.

A la pestanya de Recursos TIC hi ha una llista de enllaços on podeu trobar material per ampliar el tema. Apareixen pàgines en valencià, però també veureu algunes en castellà. 

El Symbaloo és una mena de pàgina d'inici amb icones d'enllaç directe a pàgines útils per a la assigntaura, com diccinaris, però també al material en línia de esta unitat, com el Drive o l'Edmodo.

D’altra banda, com ja sabeu, a la sessió "L'Entrevista"  caldrà que vosaltres mateixos en feu una. Tota la informació de com s'avaluarà esta activitat la podeu trobar a la pestanya rúbrica. Si tot i així teniu cap pregunta, no dubteu en fer-la a través de qualsevol dels canals habilitats per això.

Gràcies!

Ricardo López Sánchez
València, agost 2017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada